5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

C# ile nesne erişimi C# ile script kırmı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara muvasala forumumuzda daima Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Meğer WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan ovalabilir.

Lakırtııtım: Object derslikı, C# dilindeki tüm başka sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir dershane oluştururken özel bir omurga sınıf belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

Burada uyanıklık ederseniz eğer ms.x ve ms.y bileğhizmetmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy alay konusudur. şayet referans tipli örgülar olsalardı adidaki kadar bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy söylenti konusu olacaktı.

Bu özellik, özürlü kullanıcılar derunin görüntülük türkücü yazılımlar veya başka yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

2) Yalnızca okuma örgülacaksa ve çok skorda tag açmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Yeniden aynı lansman düzında diziler tanıtılır.

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine kolaylık muvasala sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir boşlukç.

C# dilinde Object derslikı, farklı done örgülarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere canlı seri bünyelarında Object klası sıklıkla kullanılır.

Şimdi bu sayfada lakırtııtımla dayalı teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla müntesip süjeşkurum.

Bu alanda veya değişik bir alanda, benim ve gayrı yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen C# Object Kullanımı acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz fehvaına gelmemektedir.

Load sub yahut oluşturacağınız öbür sub’larda adidaki kadar tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

Karada revan araçlar klasında Otomobilleri tanılamamladık. Otomobiller klasında X bir markayı tanımladık. Her klas bir üst kategorisinin sınıfından kalıt allıkır. Böylece XX Markası dediğimizde o dershaneın, karada giden motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte bütün bu strüktürya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir yararlanma meydanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın yapı taşı taşıdır. İşte C# Object kullanımının bazı örnek alanları:

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine umumi bir bakış sağlamlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanıtma.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne ilgilı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya yetişek aracılığıyla belirlenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *